Nieuws

Nieuwe doktersassistente per 1 juni

Bijgewerkt op 27-6-2024

Per 1 juni versterkt Daphne Rongen ons doktersassistente team. Direct na het behalen van haar doktersassistente diploma is ze bij ons gestart. We zijn heel blij om haar te mogen verwelkomen in ons team en wensen haar veel succes!

Vaste waarnemer dag extra werkzaam

Bijgewerkt op 26-2-2024.

Per 1 oktober 2023 werkt is onze vaste vrouwelijke waarnemer Jasmijn Knaapen bij ons in de praktijk. Zij was al werkzaam op de maandag en de woensdag, vanaf 1 april 2024 zal zij ook de donderdag aanwezig zijn.

Toenemende drukte in de praktijk

Bijgewerkt op 26-2-2024.

We merken dat het in de huisartsenpraktijk steeds drukker wordt: de zorgvraag neemt toe en we hebben te maken met schaarste in zorgpersoneel.  Hierdoor kan het voorkomen dat u langer moet wachten aan de telefoon voordat iemand u te woord kan staan of dat het langer duurt om een afspraak op het spreekuur van de huisarts in te plannen. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Bij spoed wordt er natuurlijk altijd meteen gehandeld. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Via het Landelijk Schakelpunt delen wij de Professionele Samenvatting van het huisartsdossier met de huisartsenpost. Bent u 's avonds of in het weekend op de huisartsenpost (HAP) geweest, dan deelt die op zijn beurt een waarneembericht met onze huisartsenpraktijk. Zo weten wij precies met welke klachten u op de HAP bent geweest en wat daartegen is gedaan.

Via het Landelijk Schakelpunt delen wij ook medicatiegegevens van u. Niet alleen met de huisartsenpost, maar ook met apotheken en medisch specialisten. Dat gaat om de medicatie die wij aan u hebben voorgeschreven, maar ook om uw intoleranties, contra-indicaties en allergieën (ICA-gegevens). Daar kunnen de voorschrijvers en verstrekkers van medicatie rekening mee houden. Zo draagt ook onze huisartsenpraktijk bij aan medicatieveiligheid.

Voor meer info verwijs ik u naar de website https://www.volgjezorg.nl/het-lsp

Om bovenstaande uit te voeren, hebben wij uw toestemming nodig. Wij leggen graag vast of u wel of niet (gedeeltelijke) toestemming wil geven hiervoor. U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk.