Nieuws

Griepprik en pneumokokkenprik 2023

Bijgewerkt op 18-9-2023.

Alle patiënten die in aanmerking komen voor de griep en/of pneumokokken prik krijgen een schriftelijke uitnodiging thuis om op zaterdag 18 november naar de praktijk te komen voor de vaccinatie. We hebben weer een strikt tijdsschema gemaakt. Houdt u zich aub aan uw eigen tijdvak. Gezien het tijdstip van aflevering van de voorraad vaccins is het niet mogelijk om de griepprik eerder te ontvangen. Bent u niet in staat naar de praktijk te komen? Belt u de assistente voor een passende oplossing. Heeft u na 10 november 2023 nog geen uitnodiging ontvangen? Belt u ook even naar de praktijk. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Voor meer informatie over de griepprik: Griepprik

Voor meer informatie over de pneumokokken prik: Pneumokokkenprik

Nieuwe vaste waarnemer

Bijgewerkt op 18-9-2023.

Per 1 oktober 2023 hebben we een nieuwe vaste vrouwelijke waarnemer: Jasmijn Knaapen. Zij zal werkzaam zijn op de maandag en de woensdag.

Toenemende drukte in de praktijk

Bijgewerkt op 7-7-2023.

We merken dat het in de huisartsenpraktijk steeds drukker wordt: de zorgvraag neemt toe en we hebben te maken met schaarste in zorgpersoneel.  Hierdoor kan het voorkomen dat u langer moet wachten aan de telefoon voordat iemand u te woord kan staan of dat het langer duurt om een afspraak op het spreekuur van de huisarts in te plannen. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Bij spoed wordt er natuurlijk altijd meteen gehandeld. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Per 1 juli is drs. Wix niet meer werkzaam in de praktijk

Bijgewerkt op 7-7-2023.

Per 1 juli is drs. E. Wix niet meer werkzaam als vaste waarnemer in onze praktijk. Wij wensen drs. E. Wix veel succes in zijn verdere carrière! Per 1 oktober zal een nieuwe vaste waarnemer starten. Meer informatie hierover volgt snel.

Patiënten enquête

Bijgewerkt op 7-7-2023.

Huisartsenpraktijk van Oosterhout en Kempinski hecht veel waarde aan de mening van haar patiënten. Daarvoor hebben wij uw mening gevraagd voor de stelling 'Ik vind dat ik snel genoeg terecht kan bij de huisarts'. In totaal hebben we 25 reacties gehad, waarvan 24 eens en 1 oneens. Het merendeel is tevreden over de snelheid waarop hij/zij terecht kan bij de huisarts. We zijn verheugd over het resultaat!

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Via het Landelijk Schakelpunt delen wij de Professionele Samenvatting van het huisartsdossier met de huisartsenpost. Bent u 's avonds of in het weekend op de huisartsenpost (HAP) geweest, dan deelt die op zijn beurt een waarneembericht met onze huisartsenpraktijk. Zo weten wij precies met welke klachten u op de HAP bent geweest en wat daartegen is gedaan.

Via het Landelijk Schakelpunt delen wij ook medicatiegegevens van u. Niet alleen met de huisartsenpost, maar ook met apotheken en medisch specialisten. Dat gaat om de medicatie die wij aan u hebben voorgeschreven, maar ook om uw intoleranties, contra-indicaties en allergieën (ICA-gegevens). Daar kunnen de voorschrijvers en verstrekkers van medicatie rekening mee houden. Zo draagt ook onze huisartsenpraktijk bij aan medicatieveiligheid.

Voor meer info verwijs ik u naar de website https://www.volgjezorg.nl/het-lsp

Om bovenstaande uit te voeren, hebben wij uw toestemming nodig. Wij leggen graag vast of u wel of niet (gedeeltelijke) toestemming wil geven hiervoor. U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk.