Patiënten portaal

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u voortaan uw eigen medische gegevens zelf online bekijken.
U kunt dan bijvoorbeeld:

  • Door middel van een e-consult een vraag stellen aan de huisarts
  • Lab uitslagen inzien
  • Gemakkelijk medicatie herhalen

 

Hoe kunt u een online account aanvragen?

Wij verstrekken enkel een persoonlijke account. Dit betekent dat u naar de praktijk dient te komen om een account aan te vragen. Wij willen er zeker van zijn dat de medische gegevens enkel door de juiste persoon ingezien kunnen worden.

 

Hoe log ik in?

Om uw medische gegevens online te bekijken, logt u in door hier te klikken. Wanneer u bij ons in de praktijk uw account heeft geactiveerd, ontvangt u van ons een e-mail (dit kan enkele momenten duren). U kunt de instructies van e e-mail volgen. Heeft u deze e-mail niet gekregen? Bel ons dan via 043-3089035.

 

Pas op met het verstrekken van uw gegevens aan anderen

U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens aan derden.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn. Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Neem dan contact op met de praktijk.

Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.