Griepprik en pneumokokkenprik 2023

Laat een reactie achter

Bijgewerkt op 18-9-2023.

Alle patiënten die in aanmerking komen voor de griep en/of pneumokokken prik krijgen een schriftelijke uitnodiging thuis om op zaterdag 18 november naar de praktijk te komen voor de vaccinatie. We hebben weer een strikt tijdsschema gemaakt. Houdt u zich aub aan uw eigen tijdvak. Gezien het tijdstip van aflevering van de voorraad vaccins is het niet mogelijk om de griepprik eerder te ontvangen. Bent u niet in staat naar de praktijk te komen? Belt u de assistente voor een passende oplossing. Heeft u na 10 november 2023 nog geen uitnodiging ontvangen? Belt u ook even naar de praktijk. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Voor meer informatie over de griepprik: Griepprik

Voor meer informatie over de pneumokokken prik: Pneumokokkenprik

Reacties niet mogelijk